Integreer itSuitsFashion met Sana Commerce

In samenwerking met Sana biedt Total Concept Group volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen die producenten, groothandelaren en retailers helpen om online te groeien.

Naadloze uitwisseling van alle bedrijfsinformatie staat hierbij centraal, want het is de basis voor berekeningen in de webshop. E-commerce oplossing Sana Commerce is deels geïnstalleerd in onze ERP oplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV en zorgt ervoor dat uw systeem de berekeningen van de online winkelwagen verzorgt. Realtime. Op deze manier worden er klantspecifieke prijzen getoond, wordt u voorraad realtime weergegeven en worden kortingen direct verrekend in de webwinkel. Bestellingen worden direct verwerkt.

U kunt in slechts 7 dagen online zijn met Sana Commerce: de beste geïntegreerde oplossing op NAV die standaard beschikbaar is. In samenwerking met onze partner Sana bieden wij u alles wat u nodig heeft om uw online shop eruit te laten springen. U kunt veranderingen in het design van uw webwinkel snel doorvoeren met het eenvoudig te gebruiken opmaakprogramma. U heeft bovendien de mogelijkheid om meerdere winkels (B2C en B2B), talen en valuta aan te bieden binnen één NAV omgeving.

Heeft u behoefte aan een moderne, professionele shop op basis van Sana Commerce die het uw klanten eenvoudig maakt om 24/7 bij u te kopen? Neem vrijblijvend contact op met Total Concept Group voor meer informatie.

DOWNLOAD DE LEAFLET OVER SANA COMMERCE »            NEEM CONTACT OP »

This post is also available in: Engels Vlaams Deens