Integreer itSuitsFashion met LS Nav

Met LS Nav biedt LS Retail functionaliteiten die tegemoet komen aan de behoeften van de retailmarkt. LS Nav is een totaal geïntegreerde retail oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Uniek aan deze oplossing is dat zowel hoofdkantoor als verkooppunten gebruikmaken van precies dezelfde toepassing. Complexe integraties behoren tot het verleden. Bijkomend voordeel: medewerkers en systeembeheerders hoeven slechts één systeem onder de knie te krijgen.

Op het hoofdkantoor worden artikelen, prijzen, kortingen, promoties en dergelijke vastgelegd en automatisch doorgestuurd naar de winkels. Verkoopinformatie gaat vanuit deze verkooppunten direct naar de centrale administratie. LS Nav biedt vanuit het hoofdkantoor een compleet overzicht van alle aspecten van de bedrijfsvoering. Als retailmanager krijgt u direct inzicht in de prestaties van de winkelketen: van verkoopcijfers en voorraadstanden tot klantenloyaliteit.

LS Nav is schaalbaar, waardoor u de toepassing volledig kunt aanpassen aan uw eisen en wensen.

LS Nav is een oplossing van LS Retail: een wereldwijde aanbieder van softwareoplossingen voor de retail- en hospitality-branche. De software van LS Retail wordt verkocht en onderhouden door ruim 120 partners in maar liefst 60 landen.

Met Microsoft Dynamics NAV geïntegreerd met itSuitsFashion en LS Nav heeft uw groothandel met retailactiviteiten één systeem voor de volledige bedrijfsvoering. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

DOWNLOAD DE LEAFLET OVER LS NAV »            NEEM CONTACT OP »

This post is also available in: Engels Vlaams Deens