Voordelen van itSuitsFashion

In de fashionbranche draait alles om marges en een zo kort mogelijke ´time to market´: de collectie moet zo snel en kostenefficiënt mogelijk beschikbaar zijn voor uw klanten. En efficiëntie in fashion staat of valt met een vlotte doorstroming van informatie, wat een goede ERP oplossing essentieel maakt voor fashionbedrijven.

Zet data om naar waardevolle informatie

Het begrijpen van de bedrijfsdata is belangrijk voor het runnen van een succesvol bedrijf. itSuitsFashion biedt u de mogelijkheid om gegevens op eenvoudige wijze om te zetten naar waardevolle informatie. Het visualiseert uw processen, biedt realtime inzicht in uw prestaties en helpt u en uw collega’s prioriteiten te stellen.

data

flexibiliteit

Flexibiliteit

Veel bedrijven in de fashionbranche bereiken een omslagpunt waarop de vele systemen die hun groei ondersteunden, de organisatie beperken om flexibel te handelen. itSuitsFashion is een bedrijfsoplossing die informatie, processen en mensen verbindt, vanuit één systeem.

Meer productiviteit

itSuitsFashion is zoveel meer dan een ERP systeem. Deze bedrijfsoplossing is ontwikkeld om de processen van fashionbedrijven te ondersteunen en werkt naadloos samen met veel vergelijkbare Microsoft producten. U kunt de programma’s die u al kent gebruiken om data tot leven te brengen.

productiviteit

samenwerken

Beter samenwerken

Zakelijk succes is afhankelijk van mensen die samenwerken en daarbij gebruikmaken van verschillende typen informatie. Gebruikers van itSuitsFashion hebben alle relevante informatie bij de hand en kunnen effectiever samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers.

Sana Commerce

Integratie met e-commerce: Sana

Heeft u behoefte aan een moderne, professionele webshop die het uw klanten makkelijk maakt om 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u te kopen? Wij ontwikkelen webshops op basis van Sana Commerce, geïntegreerd met onze ERP oplossing itSuitsFashion. Het orderverwerkingsproces wordt gestroomlijnd en…

LEES MEER »

LogoLSiSFEN3

Integratie met ERP voor retail: LS Nav

Houdt uw groothandel er ook retailactiviteiten op na en bent u op zoek naar een gespecialiseerde retailoplossing voor de fashionbranche? Uniek aan LS Nav van LS Retail, gebaseerd op Microsoft Dynamics, is dat het hoofdkantoor en de verkooppunten dezelfde toepassing gebruiken. Medewerkers en systeembeheerders hoeven…

LEES MEER »

Extra wensen?

Wij zijn flexibel op het gebied van productontwikkeling.
Mist u iets in itSuitsFashion of wenst u een andere koppeling tot stand te brengen?
Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens