Support op itSuitsFashion en Microsoft Dynamics NAV

Als partner van Microsoft Dynamics NAV, bieden wij u een breed scala aan diensten aan om u te helpen de waarde van uw investering te maximaliseren en te helpen met de snelle transformatie van uw organisatie, door middel van advisering, implementatie en training. We hebben een gedreven team van zeer ervaren Microsoft Dynamics NAV technische en functionele consultants voor u klaar staan om u ondersteuning te bieden.

Om de relevante ondersteuningsinformatie voor u te bekijken, kunt u kiezen voor “klant support” of “reseller support” (Engels).

Klant support

Ga naar klant support (Engels).

Reseller support

Ga naar reseller support (Engels).

Product Roadmap

itSuitsFashion volgt de Statement of Direction for Microsoft Dynamics NAV. Microsoft lanceert nieuwe versies van het kernproduct en wij zullen onze itSuitsFashion oplossing steeds in lijn hiermee upgraden, waardoor onze klanten en reselling partners kunnen profiteren van de nieuwste technologie en functionaliteiten met het gebruik van itSuitsFashion. Wijzigingen in de software worden vrijgegeven als “Hot Fixes” of volledige versie releases. Informatie over deze releases wordt via de mail gecommuniceerd aan onze klanten en de reselling partner community.

This post is also available in: Engels