Hans Boodt over itSuitsFashion

Hans Boodt Mannequins

Mannequins

“Wij waren op zoek naar een software oplossing waarin met name logistiek, intercompany, vooruitbetalingen, meerdere valuta en orderafhandeling goed geregeld waren. Pas ver in het selectietraject liepen we tegen itSuitsFashion aan. Hierin vonden wij wat we bij andere pakketten misten.”

Hans van Meerten, Financieel Coördinator

LEES MEER »

Lodger over itSuitsFashion

Lodger

Merkeigenaar accessoires

“Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons. Daarom leggen wij, naast het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten, de nadruk op een goede relatie met onze klanten. Met itSuitsFashion kunnen wij onze klanten de consistente en efficiënte service verlenen die leidt tot meer tevredenheid. Tevens kunnen wij hiermee rekenen op een goede basis die zorgt voor een vlotte doorstroming van alle relevante informatie onder de afdelingen.”

Anthony Gerding, Directeur

MarMar over itSuitsFashion

MarMar Copenhagen

Merkeigenaar kleding

“We hebben goed gekeken naar internationale ‘best practices’, gewoon om te zien hoe fashionbedrijven in andere landen werken en wat belangrijke factoren van hun succes zijn. Zo zijn we in contact gekomen met itSuitsFashion International. Het werd al snel duidelijk dat ze precies begrijpen met welke uitdagingen wij als fashionbedrijf worden geconfronteerd. Ze toonden een prachtige, volledige geïntegreerde en eenvoudige oplossing die onze eisen nauwkeurig afdekt.”

Marlene Holmboe, Eigenaar

NeoNoir over itSuitsFashion

Neo Noir

Merkeigenaar kleding en accessoires

“De krachtige en innovatieve oplossingen voor de fashion industrie, die rijke functionaliteit en korte implementaties garanderen, waren voor ons een zeer belangrijke factor om itSuitsFashion in combinatie met Apps4Fashion te kiezen.”

Ole Overbeck, Eigenaar

Netraco over itSuitsFashion

Netraco Garments

Merkeigenaar kleding

“Het was voor ons direct duidelijk dat itSuitsFashion veel mogelijkheden biedt en enorm goed aansluit op onze dagelijkse werkzaamheden. We zijn overgegaan op een compleet geautomatiseerd logistiek proces.”

Dick Hauber, Eigenaar

LEES MEER »

Poirier over itSuitsFashion

Poirier

Groothandel en merkeigenaar bodyfashion

“In itSuitsFashion zitten alle gegevens in één database. Met de rapportagetools kan ik onze data snel vertalen naar begrijpelijke en overzichtelijke analyses. Hierdoor hoef ik veel minder tijd te steken in het verzamelen van informatie en kan ik veel meer tijd besteden aan het benutten van de kansen die ons bedrijf verder laten groeien.”

Glenn Grumnagel, Management Team

The Shirtmakers over itSuitsFashion Private Label

The Shirtmakers

Private label bedrijf

“In de ERP oplossing itSuitsFashion Private Label die we gebruiken, zit een dashboard wat alle documenten en entiteiten per contract bij elkaar houdt. Dit houdt het werken met veel contracten – wat typerend is voor onze branche – voor ons heel overzichtelijk en beheersbaar.”

Liselotte Mak, Finance Manager

LEES MEER »

This post is also available in: Engels Vlaams Deens