PickIT voor magazijnscanning

Picklijsten afdrukken, handmatig verwerken en controleren en ontvangsten van leveranciers handmatig checken: het zijn tijdrovende en foutgevoelige processen. Een slimme oplossing voor magazijnscanning helpt u uw ontvangst- en uitleverprocessen efficiënter te laten verlopen. Het zorgt voor actuele voorraadinformatie en maakt uw magazijn inzichtelijk met managementrapportages.

PickIT magazijnscanning werkt als volgt:

  1. De magazijnmedewerker ontvangt de pickorder op zijn draadloze Wi-Fi scanner.
  2. De magazijnlocatie van de artikelen wordt weergegeven en de magazijnmedewerker loopt de meest efficiënte route. Al tijdens het picken van de artikelen pakt hij de dozen in.
  3. Bij het picken van het laatste artikel van de order wordt de afgehandelde order voor verdere administratieve verwerking geboekt in itSuitsFashion ERP.
  4. De pakbon en het verzendlabel worden geprint en de order is klaar voor verzending.

De voordelen van PickIT zijn automatische voorraadtelling en -correcties en managementrapportages die laten zien wie welke picks heeft gedaan en welke aantallen er zijn verwerkt. Een enorme efficiëntieslag die ieder fashionbedrijf met een magazijn veel tijd en kosten bespaart.

Let op: PickIT kan ook gebruikt worden om inkomende goederen te scannen. Het creëren van het ontvangstvoorstel en doorboeken naar voorraad gaat dan nog sneller!

Wat gebruikers zeggen over PickIT

Raymond van Bergen, Directeur bij Van Bergen Sports International: “Door het scannen van ontvangsten worden fouten direct gesignaleerd. Onze voorraadinformatie klopt tegenwoordig altijd en er gaat geen tijd meer verloren met het zoeken naar de juiste artikelen of het per ongeluk uitleveren van verkeerde artikelen.”  Download deze case »

Sander Bruring, Product Manager bij Petrol Industries: “Nieuwe medewerkers kunnen er zó mee de slag.”  Download deze case »

Arjan van Rijn, Logistiek planner bij New Fashion Kids: “Door PickIT hebben we al een behoorlijke kostenbesparing kunnen realiseren. Het gebruik van scanners levert tijdwinst op, waardoor het ook niet nodig was om extra personeel in te zetten.”

DOWNLOAD DE LEAFLET »            NEEM CONTACT OP »