Onze strategische partners

Microsoft

Microsoft

itSuitsFashion is ontwikkeld als uitbreiding op Microsoft Dynamics NAV: het meest verkochte Microsoft Dynamics product met meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd. itSuitsFashion is Certified for Dynamics: de garantie van een kwaliteitsoplossing, aanbevolen door gebruikers.

Sana Commerce

Sana

Sana levert volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV die producenten, groothandelaren en retailers helpen online te groeien. Dankzij de naadloze integratie verzorgt het ERP systeem de berekeningen in de webshop.

LEES MEER »

LogoLSiSFEN2

LS Retail

LS Nav van LS Retail is net als itSuitsFashion ontwikkeld als uitbreiding op Microsoft Dynamics NAV, maar dan specifiek voor de retail. Het verhoogt de efficiëntie en verbetert het inzicht in de prestaties van zowel het hoofdkantoor als de verkooppunten.

LEES MEER »

Apptitude

Apptitude

Apps4Fashion van Apptitude is een moderne oplossing die de gebruikersmogelijkheden van iPad en iPhone integreert met itSuitsFashion. De laatste informatie over de collectie en voorraad is letterlijk binnen handbereik voor gebruikers. Het versnelt orderprocessen en zorgt voor efficiëntere verkoop.

Delogue

Delogue

Delogue is een gebruiksvriendelijk online productontwikkelingsplatform dat designers, inkopers en leveranciers overzicht en structuur, en daarmee een efficiënt werkproces, biedt. De PDM tool ondersteunt het initiële designproces. Een perfecte aanvulling op itSuitsFashion.

Sumatra

Sumatra

Sumatra is een Business Intelligence oplossing die door bedrijven gebruikt wordt om de informatievoorziening te optimaliseren. Sumatra is standaard voorzien van vele dashboards en KPI’s, beschikbaar op PC, tablet en smartphone. De data is direct afkomstig uit de NAV database.

ICS Vertex

ICS vertex

ICS Vertex is dé leverancier van PickIT, een magazijn scanning oplossing en perfecte aanvulling op itSuitsFashion. Met de order picking tool kunnen ontvangst- en uitleverprocessen veel eenvoudiger en efficiënter verlopen, is de voorraadinformatie actueel en wordt het magazijn inzichtelijk.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens