ItSuitsFashion totaaloplossingen

In samenwerking met:

partner oplossingenItSuitsFashion monitorRetailmobile salesMagazijnscanninge-commercedocument managementmanagement info

Over ons

itSuitsFashion is een fashion wholesale oplossing van TCOG. Deze partner van Microsoft, gevestigd in IJsselstein, begeleidt bedrijven die actief zijn in de fashion retail-, private label- en groothandelssector bij de automatisering van al hun bedrijfsprocessen. Met kennis van zaken en een no-nonsense aanpak is TCOG in staat de juiste analyse te maken en de meest geschikte oplossing aan te bevelen. Goede communicatie met de klant staat hierbij centraal.

Feiten en cijfers over TCOG:

  • 3 locaties
  • 60 medewerkers
  • 25 partners wereldwijd
  • Ervaren en gecertificeerde medewerkers
  • Totaalleverancier voor de fashion branche. Van ERP, retail en BI tot e-commerce. En alles uit slechts één database.

Vanuit TCOG wordt voortdurend gewerkt aan de verdere optimalisatie van itSuitsFashion. Onlangs introduceerden we op basis van klantwensen bijvoorbeeld de nieuwe add-on Dozenlogistiek, waarmee een grote efficiëntieslag kan worden gerealiseerd in het logistieke proces van fashion groothandels. Omdat we flexibel zijn op het gebied van productontwikkeling, kan nieuwe functionaliteit of een nieuwe koppeling relatief snel tot stand worden gebracht.

TCOG werkt daarnaast samen met een partnernetwerk van experts om van itSuitsFashion een fashion totaaloplossing te maken. Bekijk bovenaan deze pagina de mogelijkheden om uw wholesale oplossing uit te breiden tot een totaaloplossing die past bij uw fashionbedrijf.

Wij hebben oplossingen voor:

Neem voor meer informatie over TCOG als organisatie, de oplossing itSuitsFashion en onze dienstverlening gerust contact met ons op.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens