Poirier

Poirier houdt overzicht met fashion ERP software itSuitsFashion

Poirier Modellen B.V., leverancier van hoogwaardige bruidslingerie en -accessoires, gaat zijn bedrijfsprocessen automatiseren met de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde ERP oplossing itSuitsFashion.

Glenn Grumnagel, Management Team Poirier: “Voorheen hielden we onze gegevens bij in een Excel applicatie en een generiek boekhoudpakket. De logistieke en financiële gegevens waren niet gekoppeld waardoor we veel tijd kwijt waren aan het verzamelen en koppelen van gegevens om te kijken hoe we ervoor stonden en waar we moesten bijsturen. Daarnaast is Excel geen multi-user applicatie. Door het gebruik van itSuitsFashion staat al onze data met elkaar in verbinding. Met de rapportagetools kan ik onze data snel vertalen naar begrijpelijke en overzichtelijke analyses. Hierdoor hoef ik veel minder tijd te steken in het verzamelen van informatie en kan ik veel meer tijd besteden aan het benutten van de kansen die ons bedrijf verder laten groeien.”

Rembrandt Kuijpers, Managing Partner bij Total Concept Group: “Poirier heeft voor Total Concept Group gekozen vanwege de persoonlijke klantbenadering, het vertrouwen in onze software producten en ons expertise team. De toewijding van ons expertise team en de key users bij Poirier is enorm. De samenwerking verloopt zeer prettig en professioneel, wat zorgt voor een optimale toewijding aan het implementatietraject.

Over Poirier

Poirier is leverancier van exclusieve en hoogwaardige bruidslingerie en -accessoires. Het bedrijf is opgericht in 1990 en vindt haar oorsprong in de productie van petticoats, die nog altijd in eigen beheer worden geproduceerd. Een groot deel van collecties wordt onder eigen merk verkocht. Daarnaast is Poirier distributeur van een aantal exclusieve bruidslingeriemerken. De aanpak en manier van werken zijn uniek in de bruidsmodebranche en stellen de klanten van Poirier in staat succesvol te zijn in deze productgroepen. De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de betere bruidsmodespeciaalzaken.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie