MarMar Copenhagen

MarMar Copenhagen ondersteunt groei met itSuitsFashion solutions

Het verhaal van MarMar Copenhagen is het klassieke verhaal van het kleine bedrijf wat snel op weg is naar de top. Binnen- en buitenlandse retailers staan in de rij om de MarMar collecties te kunnen verkopen. Marlene Holmboe, CEO bij MarMar: “We waren ons er al heel lang van bewust dat we nieuwe bedrijfssoftware nodig hebben, als we onze groei schaalbaar willen houden en procesmatiger willen werken.”

“De afgelopen jaren hebben we gesproken met een flink aantal leveranciers van IT systemen, maar niemand leek echt naar ons te luisteren of te begrijpen wat we willen bereiken met automatisering. We besloten daarom om goed te kijken naar internationale ‘best practices’, gewoon om te zien hoe fashionbedrijven in andere landen werken en wat belangrijke factoren van hun succes zijn.”

“Zo kwamen we de itSuitsFashion solutions op het spoor. De leverancier had echt oor voor ons en het werd al snel duidelijk dat ze precies begrijpen met welke uitdagingen wij als fashionbedrijf worden geconfronteerd. Ze toonden een prachtige, volledige geïntegreerde en -niet onbelangrijk- eenvoudige oplossing die onze eisen nauwkeurig afdekt.”

“We werken nu met de internationale Microsoft Dynamics NAV gecertificeerde brancheoplossing itSuitsFashion, die volledig is geïntegreerd met onze bank en GLS/Post services. Bovendien hebben onze verkopers en agenten nu een iPad waarop ze voorverkoop- en voorraadorders kunnen schrijven. Daarnaast kunnen onze retailklanten zelf bestellen via onze B2B shop. Dit werkt heel efficiënt. Voor ons is Excel en data dubbel invoeren verleden tijd”, concludeert Marlene Holmboe.

Over MarMar Copenhagen

MarMar Copenhagen ontwerpt kinderkleding voor jongens en meisje van zes maanden tot twaalf jaar. Ze brengen twee collecties per jaar: lente/zomer en herfst/winter. Het milieu speelt een belangrijke factor bij de productie van de MarMar collecties. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van eco-tex gecertificeerde stoffen en de collecties worden zo dichtbij mogelijk geproduceerd om transport te minimaliseren en het milieu te sparen.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie