Lodger

Lodger maakt ook automatisering easygoing

Lodger, bekend om haar innovatieve en originele baby- en kinderartikelen, gaat haar bedrijfsprocessen ondersteunen met de fashion ERP oplossing itSuitsFashion.Hiermee heeft Lodger de benodigde basis voor de strategische en operationele ondersteuning van hun groeiplannen. Lodger werkt al 10 jaar met Microsoft Dynamics NAV, waar itSuitsFashion op is gebaseerd. De constante groei van Lodger en het steeds groter wordende assortiment vragen echter om een volgende stap in de automatisering.

Anthony Gerding, directeur van Lodger BV: “Klanttevredenheid is heel belangrijk voor ons. Daarom leggen wij, naast het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten, de nadruk op een goede relatie met onze klanten. Met itSuitsFashion kunnen wij onze klanten de consistente en efficiënte service verlenen die leidt tot meer tevredenheid. Tevens kunnen wij hiermee rekenen op een goede basis die zorgt voor een vlotte doorstroming van alle relevante informatie onder de afdelingen.”

Over Lodger

Lodger wil het leven van jonge ouders easygoing maken. Zij doet dit door innovatieve en originele producten te ontwikkelen die hen mobiliteit en flexibiliteit bieden voor thuis en onderweg. Daarbij wordt comfort en veiligheid voor het kind zeker niet uit het oog verloren. De producten worden vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit gebreide fleece en het fijnste katoen. Recentelijk werd het assortiment nog uitgebreid met de stoere Tough Denim collectie. Lodger levert deze unieke babyproducten aan 15 landen zowel binnen als buiten Europa.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie