Kuyichi

Kuyichi kiest voor itSuitsFashion

Kuyichi gaat zijn bedrijfsprocessen automatiseren met itSuitsFashion. Kuyichi, bekend van zijn duurzame collecties, zorgt er met itSuitsFashion voor dat het optimale uit zijn resources wordt gehaald.

Rembrandt Kuijpers, Managing Partner bij Total Concept Group: “Dat wij, na eerder deze maand al Waalwear Kids, nu ook de gevestigde organisatie van Kuyichi mogen verwelkomen als klant, is een erkenning voor Total Concept Group als bedrijf en onze oplossing itSuitsFashion. Steeds meer fashionbedrijven ontdekken de voordelen van het werken met itSuitsFashion in combinatie met de expertise en service die ze tot hun beschikking hebben bij Total Concept Group.”

Over Kuyichi

Kuyichi is vanaf het eerste begin voorloper op het gebied van gebruik van organisch katoen in de fashionbranche. Het bedrijf is ontstaan uit een initiatief van NGO Solidarid; een organisatie die werkt aan duurzame productieketens van producent tot consument. Inmiddels is Kuyichi uitgegroeid tot een internationaal bekend merk met eigen vestigingen in Nederland en Frankrijk en agenten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden en België. Kuyichi maakt zijn collectie zo duurzaam mogelijk, door gebruik van bijna 100% duurzame materialen.

This post is also available in: Vlaams

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie