Indicode Jeans

Indicode Jeans versterkt organisatie met itSuitsFashion ERP

Indicode Jeans, opgericht door Kenneth Nielsen -de grondlegger en voormalig CEO van Blend of America-, gaan hun bedrijfsprocessen ondersteunen met Microsoft Dynamics NAV en de internationale fashion management oplossing itSuitsFashion.

Zoals de naam impliceert, richt Indicode Jeans zich op jeans en denim, maar de collectie bevat ook tops en non-denim jasjes.

Sales Manager Ulrik Kyvsgaard: “Indicode Jeans groeit heel snel. We beschikken over enorm veel data en één van onze kerncompetenties was altijd dat we snel in staat waren om nieuwe richtingen te kiezen. Deze markt vereist dat we wendbaar zijn en snel kunnen handelen. Onze organisatie was wat dat betreft niet meer helemaal waar we wilden zijn. Daarom gingen we op zoek naar effectieve manieren om die kerncompetentie terug te krijgen.”

Waarom itSuitsFashion?

“We hebben goed gekeken naar referenties van andere merken in de fashionbranche en dit was de ERP oplossing die op alle fronten als beste naar voren kwam. Tijdens een meeting zijn we door onze waardeketen gelopen en hebben we prachtige oplossingen gezien. We waren het er al snel over eens dat we de focus moeten leggen op de ruggengraat van onze organisatie en een week later hebben we getekend voor de internationale branche oplossing itSuitsFashion ERP, die we koppelen aan onze Magento shop.”

Over Indicode Jeans

Indicode Jeans is in 1991 opgericht als denimmerk. Ze hebben de collectie uitgebreid met tops, non-denims, jacks en shirts voor de casual jeans look. Indicode Jeans brengt vier collecties per jaar uit.

This post is also available in: Engels Vlaams

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie