Hanssop

Hanssop Underwearshop klaar voor internationale expansie met Total Concept Group

Baby- en kinderondermodemerk Hanssop schakelt Total Concept Group in voor de ondersteuning van haar bedrijfssoftware. Hanssop groeit internationaal sterk en gedegen ondersteuning van hun ERP oplossing is hierbij noodzakelijk voor een soepel verloop van de bedrijfsprocessen. Vanwege de hoge mate van ervaring en expertise binnen Total Concept Group, ontwikkelaar en leverancier van itSuitsFashion, heeft Hanssop een partnership met hen gezocht.

Ingrid Domsdorf, Directeur van Hanssop Underwear: “Hanssop is uitgegroeid tot een commercieel sterk bedrijf. Wij zijn vakfanaten die bij ieder artikel de grens van perfectie opzoeken. Wij stellen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan onze distributeurs en leveranciers. Alleen zo kunnen wij de hoge kwaliteit garanderen waar wij bekend om staan. Onze ervaringen met Total Concept Group zijn zo positief dat wij graag het partnership voor ICT met hen aangaan.”

Over Hanssop

Het Nederlandse baby- en kinderondergoedmerk Hanssop bestaat sinds 2000. Sinds zes jaar groeit het merk internationaal hard. Het wordt verkocht in grote department stores als Harrods in Engeland, Isetan and Ships in Japan, Tsum in Rusland en diverse grote warenhuizen in Duitsland. De verwachting is dat er reeds volgend jaar sterker wordt uitgebreid naar de Amerikaanse kwaliteitswarenhuizen. Daarnaast verloopt de distributie via diverse distribiteurs in Europa en de Verenigde Arabische Emiraten.

De achterliggende filosofie van het merk is dat kinderen al vroeg een goed gevoel voor eigenwaarde meekrijgen, maar ook voldoende zelfvertrouwen en zelfbewust zijn. Technisch gezien moet het ondergoed lekker zitten, makkelijk wasbaar en praktisch zijn en tenslotte ook de goede kleur hebben. Ieder strikje en bandje past perfect bij de gekozen kleuren en dessins. Het is gemaakt van materialen met een hoogwaardige kwaliteit en is verkrijgbaar voor baby’s en kinderen in de maat 50 t/m 164.

This post is also available in: Vlaams

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie