Netraco

Goosecraft, DNA en Ibana Rouge automatiseren met itSuitsFashion

De leermerken Goosecraft, DNA en Ibana Rouge gaan hun bedrijfsprocessen ondersteunen met itSuitsFashion. De drie merken hebben voor itSuitsFashion gekozen omdat ze hiermee een aanzienlijke verkorting van de time to market van hun collecties kunnen realiseren.

Rembrandt Kuijpers, Managing Partner bij Total Concept Group: “Voor fashionbedrijven is het van essentieel belang om met de juiste, professionele business management software te werken. Dit geeft hen optimaal beheer van hun organisatie; efficiëntie in samenwerken met leveranciers, partners en klanten; waardoor snel de juiste beslissingen genomen kunnen worden en om ervoor te zorgen dat ze het beste uit hun mensen en activa halen. Goosecraft, DNA en Ibana Rouge hebben met hun keuze voor itSuitsFashion de eerste stap gezet naar meer efficiëntie en productiviteit.”

Over Goosecraft

Goosecraft is ontstaan in 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd herkent ledermerk. Goosecraft is gespecialiseerd in het creëren van leer fashionproducten voor mannen, vrouwen en kinderen en heeft meer dan 250 verkooppunten in Nederland en wordt verkocht bij hoog segment winkels in Duitsland, Frankrijk , België, Verenigd Koninkrijk en Japan.

Over DNA

DNA werd in 1994 opgericht. Bij het positioneren van DNA is altijd de nadruk gelegd op het creatieve en eigenzinnige imago van het label. Inmiddels is er samenwerking met Netraco Garments, waardoor DNA kan blijven groeien. Het nieuwe DNA is een perfecte afgeleide van het oude DNA, maar dan in een sexy jasje.

Over Ibana Rouge

Ibana Rouge is een Nederlands leermerk. Het merk is 2,5 jaar geleden opgericht door een modeondernemers die een gat in de markt zagen in de combinatie van leren jassen en tassen in dezelfde kleur en leersoort. Dit concept in combinatie met het snel vertalen van trends vanaf de catwalk naar de winkels, maakt van Ibana Rouge een opvallend en compleet merk.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie