AlbaBaby

AlbaBaby versterkt groei met fashion software

Het succesvolle kinderkledingmerk AlbaBaby presteerde het om al in het jaar van lancering op de voorpagina van Vogue Kids te verschijnen. Voor een ieder die kind was in de jaren 70, is een bezoek aan de website van AlbaBaby pure nostalgie. De ontwerpster heeft ingezet op kinderkleding met expressieve kleuren uit die tijd. Met succes.

De heer Kristoffer, CEO van AlbaBaby zegt: “Er is veel gebeurd sinds de start van ons bedrijf. Toen we net begonnen, diende de eerste dealers in Singapore en Japan zich al aan. We groeiden zo snel dat we genoodzaakt waren om een oplossing te vinden die onze groei in goede banen zou kunnen leiden. Na grondige analyse van vele IT aanbieders en softwarepakketten, vonden we de perfecte out-of-the-box oplossing in itSuitsFashion ERP.”

“We hebben itSuitsFashion ERP bovendien geïntegreerd met Delogue, de online Product Data Management en leveranciers portal in één, waarmee onze designers en inkopers veilig online samenwerken met onze leveranciers om het productieproces efficiënter en sneller te laten verlopen. Dat we zoveel sneller en efficiënter kunnen werken zal een stevige hefboomwerking hebben op onze groei!”.

Over AlbaBaby

Alsmaar toenemende vraag maakte van AlbaBaby -wat begon als thuis zelfgemaakte kleding- een gevestigd merk dat wordt verkocht in winkels en websites over de hele wereld. AlbaBaby brengt twee collecties per jaar op de markt, voortbordurend op hun unieke, herkenbare stijl.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie