Document management

De verwerking en archivering van binnengekomen post, interne documenten en facturen is binnen bedrijven een arbeidsintensief proces. Een slimme document management oplossing helpt u deze processen aanzienlijk te vereenvoudigen.

Inkomende documenten

We bieden u een oplossing, geïntegreerd met uw ERP, om het verwerkingsproces van binnenkomende facturen, inkooporder gerelateerde facturen en kostenfacturen volledig te automatiseren. De besparing op bewerkingstijd loopt op tot wel 70 procent in FTE’s.

De highlights:

  • Scannen en automatische herkenning van facturen.
  • Ondersteuning van e-Invoicing voor het elektronisch ontvangen van facturen.
  • Automatisch matchen van facturen op basis van inkooporders.
  • Uitgebreid elektronisch archief voor het eenvoudig opzoeken van facturen.
  • Monitorfunctie: het bewaken van de voortgang inclusief een rappelmogelijkheid.

Wij bieden u de gelegenheid om de totale doorlooptijd van het proces te verkorten. U raakt geen facturen met kwijt in het goedkeuringsproces en u heeft te allen tijde inzicht in de status van de factuur.

Uitgaande documenten

Microsoft Dynamics NAV 2015 beschikt over standaard functionaliteit voor de automatisering van uw uitgaande documentenstroom. Aangevuld met onze oplossing voor e-invoicing heeft u als gebruiker van itSuitsFashion ERP een complete oplossing voor het beheren en versturen van documenten.

Onze add-on E-invoicing biedt de volgende toegevoegde waarde:

  • Het batchgewijs per e-mail versturen van documenten (waaronder facturen) in plaats van alleen per document.
  • U kunt zelf vastleggen wie er in de ‘aan’, CC en BCC worden opgenomen. In Microsoft Dynamics NAV worden de documenten standaard verstuurd naar het e-mailadres dat is vastgelegd bij de klant.
  • U kunt de e-mailtemplate flexibel opmaken, waarbij het betreffende document (bijvoorbeeld een factuur, aanmaning of bestelling) wordt bijgevoegd.

Door het geautomatiseerd versturen van documenten per e-mail zorgt u voor een vermindering van de kosten die verbonden zijn aan papier, verwerking en verzending. Dankzij elektronische facturatie worden uitgaande facturen sneller betaald en heeft u een betere controle.

NEEM CONTACT OP »

This post is also available in: Engels Vlaams Deens