Apps4Fashion voor mobile sales

Maken uw vertegenwoordigers nog steeds gebruik van ouderwetse orderblokken en wilt u de verkoop vereenvoudigen en professionaliseren? Met Apps4Fashion, de alles-in-één app voor iPad en iPhone, specifiek ontwikkeld voor de fashionbranche, professionaliseert u niet alleen uw verkoopproces, maar verhoogt u ook de efficiëntie en bespaart u op de kosten.

Apps4Fashion integreert de gebruikersmogelijkheden van iPad en iPhone met itSuitsFashion ERP. De meest actuele collectie- en voorraadinformatie is daardoor letterlijk binnen handbereik van de gebruiker. De app voor mobile sales biedt uw vertegenwoordigers direct toegang tot de volledige catalogus, inclusief foto’s, productdetails, klantspecifieke prijzen en voorraadaantallen. Ze kunnen de artikelen tot in de kleinste details bekijken, waardoor het sjouwen met monstercollecties overbodig wordt.

De mogelijkheden op een rij:

  • Online de klanthistorie bekijken.
  • Gebruikmaken van foto’s in hoge resolutie en besparen op monsters.
  • Bijpassende artikelen bekijken.
  • Direct uit voorraad verkopen.
  • Orders direct invoeren in itSuitsFashion ERP.
  • Direct een e-mail versturen naar de winkelier met een gedetailleerd orderoverzicht.

Eén van de belangrijkste componenten van fashion is remote orderinvoer. Hier komt het aan op de collectie en diens aantrekkingskracht. Apps4Fashion vergroot de aantrekkingskracht van uw collectie en draagt bij aan uw merkbeveling.

Wat gebruikers zeggen over Apps4Fashion

Hans Völlmer, COO bij Brunotti: “Deze app is puur goud! Het heeft werkelijk alles in zich wat belangrijk is voor onze branche.”  Download deze case »

Roy Spinhoven, Sales Manager bij PureWhite: “De functionaliteit in Apps4Fashion is rijk en relevant, het is eenvoudig in gebruik en het is enorm mooi om te zien. Het staat heel professioneel om je collectie zo te verkopen.”  Download deze case »

Winnie Iversen, Sales- en export Manager bij Second Female: “De orders die we schrijven kunnen direct in ons ERP systeem verwerkt worden, waardoor we ze niet langer handmatig hoeven in te voeren. Dit bespaart ons enorm veel tijd en is veel efficiënter.”  Download deze case »

Kim Andersen, Sales Manager bij Katvig: “Bij Katvig draait het om duurzaamheid en Apps4Fashion is een fantastische match met die filosofie.”  Download deze case »

Peter Jørgensen, CEO bij Sports Connection: “Onze verkopers en agenten hoeven niet langer met grote monstercollecties op pad, maar kunnen de gehele collectie laten zien op de iPad. Met een paar tabs op de iPad schrijven ze, in prachtige visuele weergave, voorverkoop- en verkooporders die automatisch worden verwerkt in ons ERP systeem.”  Download deze case »

Marieke de Wit, Office Manager bij Netraco Garments: “Al onze vertegenwoordigers en agenten gebruiken Apps4Fashion om orders te schrijven. Het werkt echt enorm snel en efficiënt en het ziet er fantastisch uit.”  Download deze case »

DOWNLOAD DE LEAFLET »            NEEM CONTACT OP »

This post is also available in: Engels Vlaams Deens