Maak van itSuitsFashion ERP een fashion totaaloplossing

Total Concept Group, ontwikkelaar en leverancier van itSuitsFashion, werkt samen met een partnernetwerk van experts om van itSuitsFashion ERP een fashion totaaloplossing te maken. We bieden u diverse mogelijkheden (add-ons) om uw wholesale oplossing uit te breiden tot een totaaloplossing die past bij uw fashionbedrijf.

Wij hebben oplossingen voor:

Een beknopt overzicht van de mogelijkheden:

Delogue: add-on voor design en productie

Designers en inkopers werken in Delogue, PDM en leveranciersportaal in één, online samen met leveranciers, waardoor het productieproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Het geeft meer overzicht en structuur voor designers, inkopers en leveranciers, het bevordert de onderlinge communicatie tussen designers, inkopers en leveranciers en zorgt voor een verbeterde workflow en verhoogde efficiëntie.

Meer informatie over Delogue »

Document management

De verwerking en archivering van binnengekomen post, interne documenten en facturen is binnen organisaties een arbeidsintensief proces. Met een slimme document management oplossing kunt u deze processen aanzienlijk vereenvoudigen.

Meer informatie over onze document management oplossing »

Apps4Fashion: add-on voor mobile sales

Apps4Fashion is een mobile sales oplossing die de fantastische gebruikersmogelijkheden van de iPad integreert met uw ERP systeem, zodat actuele informatie over de collectie en voorraad letterlijk binnen handbereik van de gebruiker is. De mobile sales app, specifiek ontwikkeld voor fashion merken en groothandels, biedt agenten, verkopers en winkeliers direct toegang tot de volledige catalogus, inclusief foto’s, productdetails, klantspecifieke prijzen en voorraadinformatie.

Meer informatie over Apps4Fashion »

Sumatra: add-on voor managementinformatie

Met Sumatra kunt u de informatievoorziening binnen uw fashionbedrijf optimaliseren. De Business Intelligence tool is standaard voorzien van diverse dashboards en KPI’s die beschikbaar zijn op PC, tablet en smartphone. De data is direct afkomstig uit de Microsoft Dynamics NAV database, waardoor de oplossing vlot kan worden ingericht en in gebruik kan worden genomen.

Meer informatie over Sumatra »

LS Nav: add-on voor retail

LS Nav is een geïntegreerde totaaloplossing voor de retail: POS-terminals, backoffice en hoofdkantoor maken allemaal gebruik van dezelfde applicatie. U kunt afzonderlijke transacties van de POS-terminals dan ook volgen tot aan het grootboek, met maximale controle over zowel uw activiteiten als het resultaat. LS Nav is gebouwd op Microsoft Dynamics NAV, wat betekent dat gebruikers ook toegang hebben tot andere onderdelen van de NAV-applicatie.

Meer informatie over LS Nav »

Sana Commerce: add-on voor B2B e-commerce

Dankzij slimme integratie wordt een deel van Sana Commerce geïnstalleerd in Microsoft Dynamics NAV. Als gevolg daarvan verzorgt uw Microsoft Dynamics NAV omgeving de berekeningen van de online winkelwagen, realtime. Uw klanten zien klantspecifieke prijzen, uw magazijnvoorraad wordt realtime weergegeven en kortingsregels worden automatisch berekend in uw webshop. Bestellingen worden bovendien direct verwerkt.

Meer informatie over Sana Commerce »

PickIT: add-on voor magazijnscanning

Picklijsten afdrukken, handmatig verwerken en controleren en ontvangsten van leveranciers handmatig checken: het zijn tijdrovende en foutgevoelige processen. Met PickIT, een slimme oplossing voor magazijnscanning, helpt u uw ontvangst- en uitleverprocessen efficiënter te laten verlopen. PickIT zorgt voor actuele voorraadinformatie en maakt uw magazijn inzichtelijk met managementrapportages.

Meer informatie over PickIT »

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie gerust contact met ons op.

This post is also available in: Engels Vlaams Deens